Skip to content

CASE

RAHAMYLLY

“Orangit on ylläpitänyt Rahamyllyä tehokkaasti ja tuloksellisesti. Yhdessä voimme varmistaa, että palvelu tarjoaa niin sijoittajille kuin rahoituksen tarpeessa oleville suomalaisille yrityksille helpon väylän rahoituksen allokointiin. ‘Orangeissa’ arvostan erityisesti nopeaa reagointia, avointa viestintää sekä asiantuntijuutta.”

Markus Neimo, toimitusjohtaja, Alexandria Yritysrahoitus Oy

Lähtötilanne

Rahamylly on Alexandria Yritysrahoitus Oy:n joukkorahoituspalvelu, jossa suomalaiset voivat sijoittaa rahaa yrityksiin, jotka hakevat lainaa Rahamyllyn kautta. Palvelun käyttäjämäärät ovat olleet kasvusuunnassa, ja sen toiminnallisuuksia halutaan kehittää entisestään asiakaskokemuksen parantamiseksi.

Toteutus

Olemme Orangitilla ylläpitäneet ja jatkokehittäneet Rahamyllyä vuodesta 2019 alkaen. Järjestelmään on kehitetty lisää ominaisuuksia esimerkiksi lainojen työnkulkujen hallintaan. Olemme myös optimoineet järjestelmää uudelleen toteuttamalla osia koodista ja muuttamalla osaa tietokantakyselyistä.

Tulokset

Tuomme Rahamyllyyn jatkuvasti uusia, asiakkaan käyttökokemusta parantavia ominaisuuksia. Kehitystoimet ovat lisäksi nopeuttaneet järjestelmän toimintaa ja parantaneet sen luotettavuutta.

Haluatko kuulla lisää?