Skip to content

CASE

NEONMEDIA

“Orangitin kanssa yhdessä tekeminen on paitsi liiketoimintamme ja strategisen kehittymisemme kannalta keskiössä myös hauskaa ja inspiroivaa.”

Jari Lähdemäki, CEO, Neonmedia Oy

Lähtötilanne

Mediakonserni Keskisuomalaiseen kuuluva Neonmedia Oy hankki yrityskaupan myötä vuoden 2022 lopulla Digital signage -ohjelmiston osaksi liiketoimintaansa Mastercom Oy:ltä. Kaupan toteutumisesta lähtien Orangit on ollut mukana ylläpitämässä ja kehittämässä ohjelmistoa Neonmedian liiketoiminnan strategisten tavoitteiden mukaisesti.

Toteutus

Orangit otti järjestelmän haltuun kevään 2023 aikana jatkuvien palveluiden tiimillään ja on siitä lähtien tehnyt kriittisten häiriöiden korjausten ja perus ylläpitoon liittyvien päivitysten lisäksi uusien toiminnallisuuksien pienkehitystöitä sekä parannuksia yhdessä sovitun ketterän kumppanuusmallin ja Orangitin palvelukuvauksen mukaisesti.

Tulokset

Yhteistyön seurauksena Neonmedia on pystynyt keskittymään yhä paremmin liiketoimintansa kasvustrategiaan ja yrityksensä kansainvälistymisen suunnitteluun. Yhdessä Orangitin tiimin kanssa ohjelmistoa on kehitetty palvelemaan Neonmedian digitaalisia bussinäyttöjä, jotka tavoittavat yli 2,5 miljoonaa suomalaista viikoittain. Ohjelmiston toimintavarmuus on saatu ylläpidettyä huipputasolla (up time nyt noin 100%) ja uusia toiminnallisuuksia on rakennettu systemaattisesti Neonmedian liiketoiminnan laajentuessa uusiin tulevaisuuden ulottuvuuksiin niin bussinäyttöjen kuin yleisen digitaalisen ulkomainonnan osalta Suomessa ja ulkomailla.

Haluatko kuulla lisää?