Skip to content

CASE

BARONA

“Baronalla on vuosien aikana kertynyt paljon softia, joilla ei ole ollut selkeää ylläpitomallia. Liiketoiminnan näkökulmasta Orangit on tuonut huomattavasti lisää varmuutta näiden palveluiden toimintaan.”

Markus Paasovaara, CTO, Barona

Lähtötilanne

Baronalla ja sen eri liiketoiminnoilla on useita räätälöityjä digitaalisia palveluita joko Baronan sisäisten sidosryhmien tai suoraan Baronan asiakkaiden käytössä. Näille ohjelmistoille oli tarpeen löytää kumppani, joka auttaisi Baronaa madaltamaan olemassaoleviin sovelluksiin liittyvää henkilöriskiä, teknisen velan kertymistä ja haasteita jatkokehitettävyydessä.

Toteutus

Orangit on vuosien 2019-2021 aikana ottanut haltuun jo lähes 10 erilaista digitaalista palvelukokonaisuutta ja laajentanut näin palveluiden ylläpidon ja kehityksen teknisiä kyvykkyyksiä, ajantasaistanut ohjelmistoja ja yhdessä Baronan kanssa tehnyt suunnitelmallista työtä sovellusten elinkaaren pidentämiseksi ja turvaamiseksi.

Tulokset

Barona on pystynyt varmistamaan sovellusten turvallisen käytön ja parantamaan tarpeen tullen sovellusten jatkokehitettävyyttä.

Haluatko kuulla lisää?