Skip to content

CASE

ROVIO.COM

“Meille Roviolla on tärkeää, että nettisivut ovat ajantasaiset, saatavilla ja näyttävät hyvältä. Orangitin tiimin kanssa saatiin sovittua hyvin ennustettava ja tasainen ylläpitomalli, jossa tietyn tuntimäärän puitteissa voidaan tehdä ylläpitotöitä. Tämä on helpottanut omaa työtäni, kun tiedän, että asiat edistyvät, vaikka en ole niitä jatkuvasti valvomassa.”

Deneb Pettersson, Senior Marketing Manager, Rovio Entertainment Oyj

Lähtötilanne

Rovion nettisivuja (rovio.com) uudistettiin vuoden 2020 aikana. Laajemman uudistusprojektin jäljiltä työlistalle jäi joitakin pienempiä bugikorjauksia, lisäksi Rovio etsi apua muutostenhallintaan ja uusien pienempien ominaisuuksien kehittämiseen.

Toteutus

Orangit otti haltuun Rovion nettisivut sivujen uudistajalta maaliskuussa 2021. Prosessien ja automaatioiden pystyttäminen oli hyvin sujuvaa ja ammattitaitoista. Haltuunoton jälkeen Orangit on on toiminut luotettavana yhteistyökumppanina ottamalla aktiivisen roolin uusien toiminnallisuuksien kehittäjänä.

Tulokset

Rovio on pystynyt hyvin ennustettavasti ylläpitämään ja tekemään nettisivuille pienkehitystä Orangitin avulla. Ennakoivalla ylläpitotyöllä varmistetaan, että sivut palvelevat nyt ja tulevaisuudessa Rovion ja sen eri sidosryhmien tarpeita.

Haluatko kuulla lisää?