Siirry suoraan sisältöön

CASE

NIGHTINGALE HEALTH

”Nightingale on panostanut liiketoiminnan kehitykseen valtavasti viime vuosina ja erityisesti listautumisannin myötä sijoittajille ja muille sidosryhmille oli tarve saada välitettyä tietoa ajantasaisesti. Orangitin porukka kumppaniverkoston kanssa on pystynyt joustamaan nopeallakin aikataululla meidän muuttuviin tarpeisiin ja varmistamaan luotettavan tiedon tarjoamisen sijoittajien ja muiden meidän sidosryhmien tarpeisiin.”

Laura Pulkkinen, Chief Financial Officer (interim), Nightingale Health Oyj

Lähtötilanne

Nightingale Health on vuonna 2013 perustettu terveysteknologia-alan yritys. Yrityksen nettisivuja (nightingalehealth.com) on päivitetty merkittävästi viime vuosina. Vuonna 2021 pörssilistautumisen läpikäynyt yritys tarvitsi jatkuvasti lisää sisältöä eri sidosryhmiä varten, ja halusi tätä varten sopivan kumppanin ylläpito- ja jatkokehitystöihin.

Toteutus

Orangit otti nettisivut haltuun keväällä 2020, ja teki heti yhteistyön aluksi sivuille laajamittaista pienkehitystä. Tämän jälkeen ylläpidossa siirryttiin tasaisempaan vaiheeseen, jonka tarkoituksena oli varmistaa sivujen jatkokehitettävyys, kunnes taas pörssilistautumista varten sivuille tehtiin uusia alasivuja ja ominaisuuksia tiukassa aikataulussa.

Tulokset

Nightingalen tarpeet ovat nettisivujen ylläpidon ja kehityksen osalta ovat vaihdelleet merkittävästi yhteistyön aikana. Orangit on yhdessä kumppaniensa kanssa pystynyt vastaamaan Nightingalen vaatimuksiin, ja lisäämään resursseja tarvittaessa nopeassakin aikataulussa. Nightingale on voinut julkaista uusia sivuja ja ominaisuuksia turvallisesti ja liiketoiminnan vaatimusten mukaisesti.

Haluatko kuulla lisää?